FC Mini Made

Home

FC Mini is een beweegprogramma voor jongens en meisjes van 2 tot en met 5 jaar. We spelen hiermee in op de algemene ontwikkeling van kinderen en een goede relatie tussen ouder en kind. Peuters en kleuters maken voor het eerst op een gestructureerde manier kennis met een bal, samen met één ouder/verzorger, waarbij de nadruk uiteraard op plezier en samen bewegen ligt.

In het programma ontwikkelen kinderen o.a. hun motoriek, lenigheid, taal en coördinatie. Dit alles door het volgen van gestructureerde lessen. Kinderen ontwikkelen verder hun sociale vaardigheden door de lessen te volgen met andere kinderen van hun leeftijd. Zo leren ze om samen te werken en samen te delen en spelen. Er ontstaan vriendschappen tussen zowel ouders en kinderen onderling.

Dit alles gebeurt in een veilige omgeving onder begeleiding van ervaren en professionele trainers. Uiteindelijk bereiden wij zo onze kleine FC Mini deelnemers alvast voor op de basisschool.

De lessen duren 45 minuten en zijn zondagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur in sporthal de Amerhal in Made (winter) en op het voetbalvelden bij V.V. Madese Boys (zomer).

We starten weer nieuwe groepen vanaf zondag 25 februari 2024 in Sporthal de Amerhal in Made.
Groep 1 om 09.00 uur
Groep 2 om 10.00 uur
Groep 3 om 11.00 uur (bij voldoende aanmeldingen)

Wil je meer informatie of inschrijven? Kijk dan snel verder op onze website of stuur een e-mail naar info@fcmini.nl